Innovatie

Logo Innovatie RVOINNOVATIE

Meer Ruimte en Daglicht door innoveren, dat is ons motto.
Ons Daklicht de LUXboX is een innovatief product in de bouw, wij hebben van het RVO (Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland) het predicaat innovatief product ontvangen. Door deze toekenning kunnen we onze producten nog verder uitbouwen op basis van innovatie.
De LUXboX is dus innovatief, wij zijn op onze ontwerpafdeling dan ook dagelijks bezig om de mogelijkheden en toepassingen verder te ontwikkelen.

MODELRECHT

BBIE logoDe LUXboX is ook als model geregistreerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom.
Dit  houd in dat wij het merk en modelrecht bezitten van de vorm en uitstraling van de LUXboX.
Ook de naam en logo van LUXboX zijn als merk vastgelegd, u dient ten aller tijden toestemming aan ons moeten vragen om het merk en logo te mogen gebruiken.

Onderstaande modelrechten zijn geregisterd:
LUXboX Modulaire Dakkapel 85609
LUXboX Modulaire Dakserre 87922
LUXboX Modulaire Frame 88314
LUXboX Dakkapel Solar 88444

MVO en DUURZAAM

De LUXboX is samengesteld met materialen die wij met zorg samengesteld hebben met het oog op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoordt ondernemen. In deze moderne tijd is het belangrijk dat we nadenken over het gebruik van materialen en toepassingen. De LUXboX gaat nog een stapje verder!
Door het gebruik van materialen die duurzaam gewonnen zijn en samen zorgen voor meer leef en woongenot door het binnenhalen van meer Daglicht en creëren van Ruimte heeft dit een dubbele werking.

Waarom FSC?
Wereldwijd zijn honderden miljoenen mensen voor hun levensonderhoud afhankelijk van het bos. Bovendien leeft 80% van alle planten en dieren in het bos. Bij LUXboX vinden we het heel normaal om bij assortimentskeuzes de afweging te maken tussen het belang van prijs voor de klant en verantwoord bosbeheer. Samen met boseigenaren en producenten werkt LUXboX voortdurend aan uitbreiding van het duurzame assortiment waarmee de LUXboX is samengesteld.

Ook de dakramen die toegepast worden van FAKRO en VELUX zijn voorzien van het FSC keurmerk.

Logo_recycleDe LUXboX is in zijn geheel te recyclen, alle producten en onderdelen zoals hout, metaal, isolatie en glas zijn geschikt voor hergebruik zo dragen wij bij aan een beter milieu.
Ook tijdens de productie komt er nagenoeg geen afval vrij door het modulair systeem waarmee de LUXboX opgebouwd is.

Wanneer u voor een LUXboX kiest bent u er dan ook verzekerd van dat u het origineel krijgt.