LUXboX LINE Lichtstraat voor nog meer Daglicht!

LUXboX LINE Modulaire Lichtstraat

Wanneer u nog meer Daglicht binnen wilt halen en genieten van het uitzicht dan is het in veel situaties vergunningsvij om een LUXboX LINE te plaatsen.

De lichtstraat is modulair samen te stellen met verschillende afmetingen en soorten dakramen, zowel tuimel als uitzetvensters zijn toe te passen. Dit kan handbediend zijn maar ook volledig elektrisch of zelfs Google voice of SIRI stembediend.

De LUXboX LINE wordt kant en klaar geleverd compleet met eventueel raamdecoratie, zonwering en ook een insectenhor is toe te passen.

De lichtstraat wordt in het hellende dak geplaatst zodat u zoveel mogelijk daglicht maar ook extra ruimte erbij krijgt.

LUXboX STUDIO-LINE

De LUXboX STUDIO-LINE is modulair samen te stellen in 1 rij horizontaal gekoppelde dakramen.
Dankzij het unieke LUXboX Frame en het module-installatiesysteem kan het compleet worden geïnstalleerd binnen 1 dag. De afmetingen en functionaliteit van de dakramen zijn zelf samen te stellen, als eindgebruikers heeft u zo alle flexibiliteit en controle.

LUXboX SKY-LINE

De LUXboX SKY-LINE is modulair samen te stellen in 2 rijen horizontaal gekoppelde dakramen voor als u nog meer daglicht naar binnen wilt halen.
Dankzij het unieke LUXboX Frame en het module-installatiesysteem kan het compleet worden geïnstalleerd binnen 1 dag. De afmetingen en functionaliteit van de dakramen zijn zelf samen te stellen, als eindgebruikers heeft u zo alle flexibiliteit en controle.

LUXboX LINE COLOR

De LUXboX STUDIO- en SKY-LINE kunt u aan de binnenzijde van een kleur voorzien, standaard is het unieke frame voorzien van een onderhoudsvrije polyurethaan lak in de kleur WIT RAL 9010.
Tegen een meerprijs is iedere RAL kleur mogelijk, denk eens aan een mooi zwart frame in de stijl van staal.

In 95% van de gemeentes vergunningsvrij te plaatsen.

De LUXboX STUDIO- en SKY-LINE zijn vergunningsvrij, wanneer u deze aan de achterzijde of zijkant van uw woning plaatst dan is er geen bouwvergunning voor nodig. In 95% van de gemeentes in Nederland is het zelfs aan de voorzijde vergunningsvrij doordat de LUXboX LINE  in de lijn van het dakvlak gemonteerd wordt.

Check via onze website of de LUXboX LINE bij u vergunningsevrij is via onderstaande link.
VERGUNNINGSVRIJ-CHECK

Stel zelf uw LUXboX LINE samen en vraag vrijblijvend een offerte aan

De LUXboX LINE is een modulaire lichtstraat die uitgevoerd kan worden met VELUX of FAKRO dakramen, door het toepassen van standaard maten is de LUXboX LINE eenvoudig samen te stellen om u de juiste maat te kunnen bieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw LUXboX LINE modulaire daglichtoplossing via onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

 

Gegevens over de gewenste LUXboX LINE Lichtstraat:

  • U kunt één of twee foto's van de binnen- en/of buitenkant van uw dak meesturen zodat wij daar bij het samenstellen van de offerte rekening mee kunnen houden. Afbeeldingen in JPG, Jpeg en PNG tot maximaal totaal 2mb zijn toegestaan.