LUXboX volledig onderhoudsvrij

Onderhoudsvrije-dakkapelDe LUXboX dakkapel en dakserre is standaard uitgevoerd met PLASTISOL HPS 200 in de kleur Antraciet. Deze kleur is nagenoeg gelijk aan de kleuren van de toegepaste FAKRO of VELUX dakramen, zo ontstaat er een mooi strak geheel op het dakvlak.

Plastisol is een coating van hoge kwaliteit op basis van Polyvinylchloride (PVC), aangebracht op een galvalloy substraat hetgeen de corrosieweerstand en kathodische bescherming onder de meeste omstandigheden verbetert.

Door de toepassing van deze hoogwaardige buitenbekleding is de LUXboX onderhoudsvrij.

Standaard Bekleding LUXboX

Standaard Bekleding LUXboX

LUXboX verwerkt uitsluitend Plastisol met een laagdikte van 200 micron, waarbij een zeer goede elasticiteit en het goed bestand zijn tegen mechanische bewerkingen (slitten, walsen, zetten, etc.) grote voordelen bieden. Het ingewalste motief geeft het product een hogere lichtreflectie, minder vuil aanhechting en een modernere uitstraling.

Garantie

PLASTISOL HPS 200 wordt gebruikt als externe conventionele gebouwbekleding van particuliere woningen en bedrijfspanden. PLASTISOL biedt de langste en meest uitgebreide garantie voor voorgelakte staalproducten in Europa, waarbij PLASTISOL HPS200 tot maximaal 40 jaar gegarandeerd wordt. Garantie PlastisolOngeëvenaarde verbeteringen in kleurstabiliteit en glansbehoud worden vertaald in een robuust product met een zeer lange levensduur.

De LUXboX is verkrijgbaar in alle mogelijke RAL kleuren, de bekleding en dakramen kunnen voorzien worden van gelijke RAL kleuren zodat u een mooie DAKSERRE of DAKLICHT op uw woning krijgt naar uw wens!